Hyundai Veloster Turbo

2013 •  Comments  • 

Deri tani ka munguar performanca në Hyunday Volester, por kjo do të ndryshojë në versionin hp-201. Do të ketë një rritje për 45% në KW e cila është një sinjal se do të ketë një ndryshim serioz në punimin e këtij automjeti ashtu siç ka qenë në cilësinë dhe dizajnin e vet gjat këtyre viteve të fundit. Edhe pse ka një Turbo të shpejtë motori i dyfishtë arxhon 1.6 litra. Edhe pse nuk është i përsosur duke i krahasuar me makinat më të mira sportive si WW GTI dhe BRZ Subaru kjo është një shenjë e mirë përformuese e Hyunday

 

 

Audi S3 Sportback

2013 •  Comments  • 

Audiu i ri S3 me pesë dyer me një motor prej 2.0 litra me gjashtë shpejtësi vjen këtë vit me një model standard me shpejtësi manuale e paisur me four motion. Audi S3 ka përmirsuar ekonomin e karburantit, duke pretenduar një shifer mrej 41mpg për modelin S-Tronic. S3 ka pezullimin sportive që është 25mm standard për të ndihmuar në përmirësimin e trajtimit, ndërsa frenat më të mëdha janë të shumë të pajisura me aparatet e nevojshme. S3 është e paisur medrita vezulluese LED, katër ovale sy alumini të montuar në një difuser në pjesën e pasme. Kjo vetur pritet të dalë në shitje nga fillimi i shtatorit.

 

VW Golf GTI 2013

2013 •  Comments  • 

Volkswagen ka zbuluar të gjitha të rejat për Golf GTI dhe për herë të parë është në dispozicion me një përmirësim të energjisë opsionale. Bazuar në modelin e fundit të Golf Mk7, GTI vjen me një motor 2.0-litërsh TSI që prodhon 217bhp, por gjithashtu mund të urdhërojë një paketë të re, e cila Performance rrit fuqinë për 227bhp. Mk7 është më i shpejtë. Përshpejtimi nga 0-62mph në 6,5 sekonda në modelin standard dhe 6,4 sekonda në paketën Performance. Këto shifra janë respektivisht katër dhe pesë të dhjetat më shpejt, . Ç'është më e rëndësishmja, ata janë edhe në një nivel me ST Fokus Ford, e cila pretendon një kohë prej 6,5 sekonda, pavarësisht nga të paturit e një turbo 247bhp më të fuqishme me një motorprej 2,0 litër .GTI i ri është 18 për qind më të efektshme se më parë. e paisur me 6 shpejtësi, me rrota 17 inç, me spoiler te pasëm, ka ulëse sportive, ka senzorë parkimi para dhe pas, kontroll të klimës automatike. Kjo vetru nga supergjigandi i VW do të dalë ne shitje nga mesi i qeshorit.