internet club

'' A T L A N T I S S ''

Internet club "ATLANTISS" ndodhet në qendër të fshatit Koroshishtë përball fushës së sportit , aty mund të argëtoheni me lojra të ndryshme pc dhe ps , filmat më të rinj të Holiwudit si dhe internet pa kufi .