Komuna e Strugës

2013 •  Comments (64)  • 

Komuna e Strugës është komunë që shtrihet në pjesën jug – perëndimore të Republikës së Maqedonisë. Qendra e Komunës gjendet në qytetin e Strugës, më skatësisht objekti ndodhet përball sheshit të qytetit në afërsi të postës. Komuna e Strugës kufizohet në hapsirë të ngushtë me Komunën e Ohrit, pastaj me një pjesë të bregut të Liqenit të Ohrit dhe me vijën kufitare shtetërore me Republikën e Shqipërisë.

 

 

, 2013 •  Comments  • 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,

Qendra e Komunës Struga
Kryetari i Komunës Zijadin Sela
Sipërfaqja e Komunës 483 km²
Popullsia 63 376 banorë
Dendësia 131.21 banorë/km²
Kodi telefonik +389(0)46
Targa e automjeteve SU
Kodi postal 6330